Een gezond cholesterolgehalte met BergaMet™ Pro+. Ontwikkeld door toonaangevende cardiologen.

BERGAMET  PRO+

The most exciting development in cholesterol control

CITRUS BERGAMOT EXTRACT (BPF)

Bergamot BPF is gemaakt van Biologisch geteeld Bergamot fruitVoor een gezond cholesterolgehalte. Ontwikkeld door toonaangevende cardiologen.

BERGAMET IS 100% BIOLOGISCH

bio bergamot fruitBergaMet is gemaakt van biologisch geteelde Bergamot vruchten uit het zonnige Italiaanse Calabria.

Veelgestelde vragen over BergaMet

Op deze pagina vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over BergaMet™ Cholesterol- en Metabool Support. BergaMet™ is een klinisch getest natuurproduct, ontwikkeld door een medisch specialisten. BergaMet™ is het ideale voedingssupplement voor mensen met statine intolerantie, slechte cholesterolwaarden, hoge bloeddruk, verstoorde bloedsuikerspiegel, stofwisselingsproblemen of overgewicht. BergaMet™ is er voor iedereen die er een gezonde levensstijl op na wil houden.

Wat is cholesterol?


Cholesterol is een vetachtige stof die door de lever wordt aangemaakt en daarnaast door het lichaam zelf wordt opgenomen uit voedsel. Er bestaan twee soorten cholesterol, een goede en een slechte soort. De goede soort is HDL-cholesterol. Deze verwijdert het teveel aan cholesterol uit het bloed en de vaatwanden. Het slechte soort, LDL-cholesterol genaamd, kan zich ophopen aan de binnenkant van de bloedvaten. Deze soort wordt bedoeld als men spreekt over een te hoog cholesterolgehalte.

Waarom is een teveel aan cholesterol slecht?


Een teveel aan LDL cholesterol in het bloed kan levensbedreigend zijn, omdat het teveel aan LDL (slecht) cholesterol zich kan gaan ophopen tegen de wanden van de bloedvaten, waardoor deze dichtslibben. Hierdoor kunnen uiteindelijk hart- en vaatziekten ontstaan. Weet u niet of uw cholesterol in orde is? Breng dan een bezoek aan uw huisarts. De huisarts kan met een simpele bloedtest uw cholesterol meten.

Hoe werkt BergaMet™ en waar is het goed voor?


BergaMet™ vermindert de hoeveelheid lipiden (cholesterol en triglyceriden) in uw lichaam die u binnenkrijgt door inname van voedsel. Bovendien vermindert BergaMet de vorming van cholesterol. BergaMet heeft een gunstig effect op de bloedsuikerspiegel en biedt voordelen aan personen met metabool syndroom.

Wat zijn de ingrediënten van BergaMet™?


BergaMet™ bevat de volgende ingrediënten:

Neoeriocitrine, Naringine, Neohesperidine, Ponceritin, Melitidine, Brutieridine, Oleuropeïne, Chromium Polynicotinaat, Alfaliponzuur en Vitamine C.

Overige ingrediënten:

Cellulose, silicondioxide, magnesium stearate (plantaardig), carnauba wax.

Ik heb een allergie kan ik BergaMet™ gebruiken?


In BergaMet™ zit geen gluten, geen gist, geen tarwe, geen vis, geen ei, geen lactose, geen zuivel en geen kunstmatige kleurstoffen. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts.

Ik ben zwanger of geef borstvoeding kan ik BergaMet™ gebruiken?


Wij raden het gebruik van BergaMet™ af bij zwangerschap en/of indien u borstvoeding geeft. In de onderhavige gevallen adviseren wij u uw huisarts te raadplegen.

Heeft BergaMet™ ook voordelen voor gezonde mensen?


Jazeker. BergaMet™ is door de positieve effecten op bloedsuiker, cholesterol, hersenweefsel, gewichtsbeheersing (afvallen) en bloeddruk uitermate geschikt voor gezonde mensen. BergaMet™ voorkomt bovendien slagaderlijke stijfheid. BergaMet™ is zeer geschikt als preventief middel en kan ook als zodanig gebruikt worden. BergaMet™ houdt uw lichaam gezond en in topconditie.

Helpt BergaMet™ tijdens het diëten / afvallen?


BergaMet™ is een prima hulpmiddel tijdens het diëten, maar ook voor mensen met een normaal gezond voedingspatroon biedt BergaMet™ voordelen. Het activeert AMPK, AMPK stimuleert de afbraak van vet en suiker in het lichaam. AMPK wordt beschouwd als een van de sleutels voor de behandeling van overgewicht, type ll diabetes en het metabool syndroom.

Kan ik BergaMet™ gelijktijdig gebruiken met medicijnen?


BergaMet™ is een klinisch getest natuurproduct. (menselijke studies) Er zijn geen bijverschijnselen of wisselwerkingen met medicijnen bekend. Indien u twijfelt adviseren wij u uw huisarts te raadplegen.

Kunnen patiënten die herstellen van kanker BergaMet™ innemen?


Ja dat kan. Er zijn aanwijzingen dat BergaMet™ helpt met het herstel van verschillende soorten van kanker hoewel hier nog geen wetenschappelijk onderzoek op mensen naar gedaan is.

Ik gebruik Statines kan ik daar mee stoppen als ik begin met BergaMet™?


Nee. Als u statines gebruikt moet u altijd met uw specialist overleggen voor u het gebruik hiervan beëindigt. Als u stopt met statines zal in eerste instantie het cholesterol erg kunnen toenemen. Dit komt omdat er een overreactie van het enzyme systeem kan ontstaan. Dit is echter van tijdelijke aard en zal naar ca 6 weken normaliseren. Een natuurlijk product zoals BergaMet™ is niet krachtig genoeg om deze tijdelijke reactie teniet te doen. U kunt een natuurlijke daling van uw cholesterolgehalte bij het gebruik van BergaMet™ verwachten na een periode van 2 tot 3 maanden.

Is het zinvol om BergaMet™ naast statines te gebruiken?


Klinische studies op mensen hebben laten zien dat BergaMet™ in combinatie met statines een goed effect heeft. Als u statines wilt blijven gebruiken kunt u nadat u 2 maanden BergaMet™ heeft gebruikt met uw arts overleggen om de hoeveelheid statines te verminderen. U dient echter wel uw BergaMet™ te blijven gebruiken.

Kan ik ook de Bergamot vrucht eten i.p.v. BergaMet™ tabletten nemen


Ja dat kan. Ze smaken echter heel erg zuur en bitter. Er zijn geen klinische onderzoeken gedaan naar het eten van deze vruchten en het effect op cholesterol. De vruchten zijn tevens niet het hele jaar verkrijgbaar en u zou er heel veel van moeten nuttigen.

Op welk tijdstip moet ik BergaMet™ tabletten innemen?


U dient uw BergaMet™ tabletten 2 x daags (voor de grootste maaltijden van de dag) in te nemen.

BergaMet™ realiseert een drievoudige actie. In de eerste plaats remt het de cholesterolproductie (HMG CoA reductase enzyme) op een natuurlijk wijze. Dit is hetzelfde enzyme dat statines ook blokkeren. BergaMet™ doet dit via een andere kant en heeft daarom niet hetzelfde schadelijke effect op lever en spieren zoals statines dat hebben. In de tweede plaats werkt BergaMet™ direct op de insuline receptor en beïnvloedt zo op een positieve manier het metabool syndroom (overgewicht, hoge bloeddruk, slechte cholesterolwaarden en een verstoorde bloedsuikerspiegel al deze factoren leiden tot cardiovasculaire problemen). In de derde plaats blokkeert BergaMet™ de cholesterolopname in de darmen.

Dit is de belangrijkste reden om BergaMet™ voor de maaltijden in te nemen. Als u toch een keer een tablet vergeet voor de maaltijd in te nemen dan kunt u deze rustig na de maaltijd alsnog innemen.

Hoe kan het dat BergaMet™ meerdere problemen aanpakt?


Wetenschappers zien steeds meer in dat veel zaken in het lichaam nauw met elkaar samenhangen. Het gebruik van veel suiker leidt tot omzetting in vet tot een hoger bloedsuikergehalte tot een hoger cholesterol, leververvetting tot insuline-intolerantie of prediabetes en ook tot meer ontstekingen in het lichaam. Dit leidt weer tot mogelijke afzetting van LDL in de aderen met alle gevolgen van dien. Omgekeerd leidt de inname van BPF, magnesium, Chromate en olijfbladextract tot een tegengestelde reactie.

Bovenstaande is zeer kort kernachtig verwoord, maar er zijn boeken en websites vol over geschreven.

Waarom weet mijn dokter niet van BergaMet™?


Veel huisartsen en specialisten zijn al op de hoogte van de positieve effecten van BergaMet™. Maar nog niet iedereen is er mee bekend.

BergaMet™ is ontwikkeld in Amerika en snel aan het doorbreken in de US, Australië en Nieuw Zeeldand. Het wordt pas sinds kort ook op de Europese markt aangeboden. Om de gezonde boodschap goed bij iedereen over te krijgen is tijd nodig en hulp. Wij rekenen er op dat onze klanten, na gebruik van BergaMet™ de goede boodschap verspreiden en dat deze zo langzaam doorsijpelt naar alle belanghebbenden. Vanuit BergaMet™ Nederland zoeken wij medici die mee willen helpen onze producten op grote schaal te onderzoeken en de Amerikaanse conclusies te ondersteunen.

Hoe weet ik of ik erfelijk verhoogd cholesterolgehalte heb?


Bepaalde symptomen zoals knobbelige verdikkingen (xanthomen) die meestal op pezen van de hiel of de handrug voorkomen kunnen wijzen op erfelijk verhoogd cholesterolgehalte. Met een DNA-test kan met zekerheid worden aangetoond of u inderdaad een erfelijke aandoening heeft die een te hoog LDL (slecht) cholesterol veroorzaakt. Bezoek uw huisarts voor meer informatie indien u denkt een erfelijk verhoogd cholesterolgehalte te hebben.

Deze biologische L-Theanine wordt voor veel dingen gebruikt maar staat vooral bekend om haar rustgevende en concentratie verhogende eigenschappen.

Lees meer op de volgende pagina

Advertentie

BergaMot BPF Cardio
Cholesterol Control.

Citrus Bergamia Risso Extract.
Voor een Gezond en Fit Lichaam.
Ontwikkeld door Cardiologen.

vitamineman.nl/cholesterol

Advertentie

Sabinsa Curcumine C3 Complex.

Natuurlijke Super Antioxidant.
Curcumine C3 Complex van Sabinsa.
Met Bioperine voor Betere Opname.

vitamineman.nl/curcumine

Advertentie

Sleep-X
Natuurlijk Slaapmiddel.

Zonder Verslavende Bestanddelen.
Geniet van een Heerlijke Nachtrust.
Word Uitgerust weer Wakker.

vitamineman.nl/slaapmiddel

Advertentie

Omega-3 Softgels
Alfa-linoleenzuur.

500 mg Alfa-linoleenzuur [Omega-3]
Uit Lijnzaadolie. Geschikt voor vegetariërs. 60 Softgels € 8,95

vitamineman.nl/omega3-cholesterol