Een gezond cholesterolgehalte met BergaMet™ Pro+. Ontwikkeld door toonaangevende cardiologen.

BERGAMET  PRO+

The most exciting development in cholesterol control

CITRUS BERGAMOT EXTRACT (BPF)

Bergamot BPF is gemaakt van Biologisch geteeld Bergamot fruitVoor een gezond cholesterolgehalte. Ontwikkeld door toonaangevende cardiologen.

BERGAMET IS 100% BIOLOGISCH

bio bergamot fruitBergaMet is gemaakt van biologisch geteelde Bergamot vruchten uit het zonnige Italiaanse Calabria.

Over BergaMet

BergaMet™ Pro+ is een rijke bron van natuurlijke antioxidanten en flavonoïden. De bioactieve stoffen in BergaMet™ Pro+ dragen bij aan een verlaging van LDL (slecht) cholesterol en triglyceriden en een verhoging van HDL (goed) cholesterol in uw bloed. De werking van BergaMet™ Pro+ Polyfenolische Fracties is in klinische studies aangetoond. 

Klinische studies kunt u hier lezen en downloaden

BergaMet™ Pro+ draagt bij aan verlaging van slecht LDL cholesterol.

De reden waarom LDL cholesterol slecht wordt genoemd is dat dit soort vetten zich nestelt in de aderen, waardoor er blokkades kunnen ontstaan in de bloedbaan. Wanneer cholesterol blijft plakken aan de binnenkant van de aderen, heet dit plaque. Blokkades in de bloedbaan kunnen grote gevolgen hebben voor de gezondheid en zelfs leiden tot de dood.

BergaMet™ Pro+ draagt bij aan verlaging van triglyceriden.

Net zoals cholesterol worden triglyceriden geproduceerd door de lever maar kunnen ze ook via voeding opgenomen worden. Uw triglyceriden in het oog houden is belangrijk omdat een te hoog niveau kan leiden tot een verhoogd risico op aderverkalking, hartaanvallen en beroertes.


Bestel hier uw BergaMet™ Pro+ cholesterol verlagende tabletten
Calabrian Citrus Bergamot (BPF)


BergaMet™ Pro+ draagt bij aan verhoging van goed HDL cholesterol.

Het HDL cholesterol is het goede cholesterol. De primaire functie van HDL is de verwijdering van vrij cholesterol uit de bloedbaan. Des te meer HDL cholesterol, des te minder aderverkalking in de bloedvaten. Een hoog HDL cholesterol verlaagd uw risico op hart- en vaatziekten.

Voor wie is BergaMet™ geschikt?

  • Mensen met statine intolerantie
  • Mensen met slechte cholesterolwaarden
  • Mensen met hoge bloeddruk
  • Mensen met verstoorde bloedsuikerspiegel
  • Mensen met stofwisselingsproblemen
  • Mensen met overgewicht

BergaMet™ Pro+ is een natuurproduct, zonder de bijwerkingen van statines. Bij personen met laag risico op hart en vaatziekten zullen veel artsen niet-medicamenteuze opties overwegen om de cholesterolspiegel op gezond niveau te houden. BergaMet™ Pro+ is voor dit doel een ideaal middel.

Wie statines gebruikt zoals Simvastatine of Atorvastatine kan last krijgen van maagdarmklachten, hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid of slapeloosheid, spierpijn, gewrichtspijn, jeuk en tal van andere bijwerkingen. Statines kunnen tevens een ongunstige invloed hebben op de hoeveelheid bloedglucose. Naast dit alles hebben statines veel wisselwerkingen met andere geneesmiddelen.

Het is aangetoond dat het gebruik van BergaMet™ de cholesterol verlagende effecten van statines kan ondersteunen en dat BergaMet™ soms zelfs kan worden gebruikt om hoge doses statine te verminderen.


Een goed voedingspatroon en voldoende beweging staan aan de basis van een gezond leven. Toch kan er een moment komen dat het lichaam een steuntje in de rug kan gebruiken. Omdat u niet zoveel tijd heeft om te bewegen of sporten. Of simpelweg omdat het een beetje moeilijker gaat met de jaren. Cholesterol verlagende supplementen zijn dan een welkome aanvulling op uw dieet.

Eet en drink verstandig. Vermijd overgewicht, onvoldoende beweging, roken, geraffineerde koolhydraten en een te hoge alcoholconsumptie.

5-HTP ondersteunt de gemoedstoestand. 5-HTP bevordert de geestelijke veerkracht en goede nachtrust en verminderd trek in zoetigheid. 5-HTP is de voorloper van Serotonine.

Lees meer op de volgende pagina

Advertentie

BergaMot BPF Cardio
Cholesterol Control.

Citrus Bergamia Risso Extract.
Voor een Gezond en Fit Lichaam.
Ontwikkeld door Cardiologen.

vitamineman.nl/cholesterol

Advertentie

Sabinsa Curcumine C3 Complex.

Natuurlijke Super Antioxidant.
Curcumine C3 Complex van Sabinsa.
Met Bioperine voor Betere Opname.

vitamineman.nl/curcumine

Advertentie

Sleep-X
Natuurlijk Slaapmiddel.

Zonder Verslavende Bestanddelen.
Geniet van een Heerlijke Nachtrust.
Word Uitgerust weer Wakker.

vitamineman.nl/slaapmiddel

Advertentie

Omega-3 Softgels
Alfa-linoleenzuur.

500 mg Alfa-linoleenzuur [Omega-3]
Uit Lijnzaadolie. Geschikt voor vegetariërs. 60 Softgels € 8,95

vitamineman.nl/omega3-cholesterol